Сигурно сте  срещали хора, които избухват за миг. Те  палят“

...
Сигурно сте  срещали хора, които избухват за миг. Те  палят“
Коментари Харесай

По-добре не ги ядосвайте: 5-те най-сприхави знаци на зодиака

 img-20140130172037-279.jpg

Сигурно сте  срещали хора, които избухват за момент. Те  „ палят “ от половин оборот, а  гневът им е в действителност заплашителен.

Всеки човек може да се ядосва понякога, само че с тези 5 знака на зодиака в действителност би трябвало да сте доста деликатни.

Телец

Телците са упорити и безкомпромисни. Когато те са ядосани, съвсем нищо не  зависи от вас: те просто би трябвало да се „ охладят “. Обикновено те се сърдят основателно, и в случай че ги разочаровате те обичат да крещят на макс. Телец няма да толерира този, който го вади от равновесие.

Лъв

Доминиращите и трагични Лъвове твърдо имат вяра, че постоянно са прави. Те са доста избухливи и не пропущат опцията да вдигнат скандал. Ако в действителност сте ги раздразнили, Лъвовете няма да пропуснат да ви наругаят и  обидят. И даже в случай че те в миналото осъзнаят, че са сбъркали, в никакъв случай няма да си  признаят и първи да се извинят.

Скорпион

Скорпионите са в положение да се карат доста тактично и изкусно. Те няма да  покачват глас, с цел да стъпчат съперника си в калта с  причини. Те са отмъстителни, тъй че даже и в случай че си мислите, че са не запомнили, би трябвало да  знаете: Скорпионът помни всичко. Те постоянно са пасивно-агресивни, и вместо открита борба, прибягват до насмешки и подигравки.

Стрелец

Обикновено, Стрелците са  най-милите и безобидни същества. Но ако   ядосате Стрелеца – той ще ви каже всичко. Хората от този огън знак безусловно изригват с яд и гняв, и може единствено да се съчувства на тези, които са покрай тях. За благополучие, откакто се успокоят, Стрелците могат безшумно и откровено да се извинят за държанието си.

Козирог

Козирозите постоянно са виновни. Обикновено от тях никой не очаква  прочувствени прояви. Но от време на време гневът им взема  превъзходство над тях и ги завладява.  В такова положение те са подготвени да подлагат на критика всичко и всички в близост. Когато те са ядосани, постоянно са склонни да упрекват другите за всички проблеми и беди.

Както  виждате, с тези темпераментни хора би трябвало да бъдете извънредно внимателни. А в случай че вие сте един от тях – пробвайте се да помислите за това, че вашата ярост  рано или късно ще отмине, а казаните от вас думи, ще останат дълго в паметта на индивида.

Още по тематиката:

Великолепният Гняв или Гневът, без който не можем

 

Всъщност  ако  се замислим  и  се опитаме да се докоснем до  гнева,  ще можем да  почувстваме големия енергиен запас, затворен в него. Има едно удивително възприятие – яд. Много  важно…

Цялата публикация

Пълнолунието на 31 март: Този ден може да се трансформира в разцвет на човешката ненавист, завист, злоба

 

На 31 март 2018 година настава Пълнолуние във Везни. За хората това е доста рисково време. И защото в рамките на  един месец това е второто Пълнолуние, Луната се…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР